Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris. Heeft u langer vakantie? 
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Evenementen


Nationale Kunstdagen waar veel kunstenaars zelf aanwezig zijn

Tiende editie

De Nationale Kunstdagen – georganiseerd door Stichting Kunstweek – viert dit jaar de tiende editie. Op 9 en 10 november exposeren opnieuw circa 200 kunstenaars hun werken in de Beursfabriek in Nieuwegein.

 

Tijdens de kunstbeurs komt men een heel laagdrempelige manier met kunst in aanraking, en kan er direct contact gelegd worden met de kunstenaar om zo het verhaal achter een werk horen. Bovenal is een bezoek aan de Nationale Kunstdagen een gezellig dagje uit. 

 


meer lezen 0 Berichten

Vele nieuwe snufjes voor de witvisser op de Hengelsport- en Botenbeurs

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs ✅ van 29 november t/m 1 december 2019 word je geïnformeerd over alle nieuwste snufjes op gebied van witvis. Diverse nationale en internationale exposanten staan  klaar om jou het nieuwste topmateriaal  te showen.  Liever een lezing volgen? Neem dan plaats in onze lezingzaal en luister naar het verhaal van witvis expert Jan van de Bovenkamp.


meer lezen 0 Berichten

Data Margriet Winterfair 2019 in in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Margriet Winterfair

Het gezelligste winterfeest

 

Ook zo’n zin in de feestmaand? Van 22 t/m 28 november viert Margriet in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.


meer lezen 0 Berichten

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Nieuwe Data Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Op 26 & 27 oktober Neuzelbeurs✅  in Bakkerij 1 van De Broodfabriek!

Kom jij ook snuffelen op de grootste rommelmarkt van de regio?

De volgende editie van de Neuzelbeurs is op 26 & 27 oktober. Met circa 350 kramen kleuren de standhouders van de Neuzelbeurs, Bakkerij 1 met allerlei leuke  koopjes. Deze particulieren en handelaren bieden een breed scala aan spullen aan. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs. 

 


meer lezen 0 Berichten

Het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019

De voorbereidingen voor de Hengelsport- en Botenbeurs ✅ op 29, 30 november en 1 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het eerste deel van het programma is inmiddels afgerond, de komende weken werken we aan de verdere invulling van het programma. Achter de coulissen wordt, bijvoorbeeld, weer druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen. Daarnaast zijn we druk bezig met de lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en spetterende publieksacties.


meer lezen 0 Berichten

Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Data VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs

Europa’s grootste Vintage Evenement

Op zaterdag 16 en zondag 17 november komt u weer naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de VerzamelaarsJaarbeurs. Dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen.          

Kleding met de geur van vervlogen tijden. Vintage stoeltjes die een nostalgisch gevoel oproepen. Opbergblikken van merken van weleer. Complete serviezen uit het begin van de vorige eeuw, antiek glaswerk, ouderwets horecabestek, broches en pins, speelgoed van hout of blik, bijous uit de jaren vijftig, zestig, zeventig…

Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.500 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan.


meer lezen 0 Berichten

De Hengelsport- en Botenbeurs heeft alles voor het karpervissen!

De Hengelsport- en Botenbeurs  ✅ van 29 nov t/m 1 dec 2019 is ook  HET evenement voor de karpervisser. Bestel nu je ticket met 25% korting op www.carpsquare.nl

Tijdens de beursdagen kun je genieten van nationale en internationale stands die hun producten aan jou komen tonen. Ben jij een karper-, roof-, wit-, zee- of vliegvisser? Tijdens de beursdagen worden tal activiteiten georganiseerd voor elke visser.  


meer lezen 0 Berichten

Data Spirit of Winter 2019

Welkom op Spirit of Winter ✅ , de warmste winterfair van het land, in de lanen van Paleis Het Loo te Apeldoorn. Van 13 t/m 17 november 2019

Betoverende Buitenfair…

In de met duizenden lichtjes verlichte lanen tonen ruim 150 specialisten het beste van wat ze in huis hebben.

Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…

Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking sessie’ of kijk de kunst af bij Bloem & Groen demo’s… 


meer lezen 0 Berichten

Data Knit en Knot, Brabantse brei- en haakdagen in Tilburg

De Brei- en Haakdagen ✅van het Zuiden Op 24-25 en 26 oktober vindt de 8e editie van KNIT&KNOT plaats. De Industriële Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de brei- & haakdagen van het Zuiden. In dé Textielstad van Nederland, houden wij het event voor iedereen die dol is op haken, breien, vilten & macrameeën. Een warm welkom voor ruim 5.500 creatieve makers uit Nederland en België! KNIT&KNOT is voor iedereen! Shoppen bij exposanten, aanschuiven bij specialisten voor make & takes, workshops of een masterclass. 


meer lezen 0 Berichten

Hengelsport- en Botenbeurs 2019, korting op toegangskaarten

Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht 2019 wordt een knaller ✅ ! Bestel nu uw E-ticket met 30 procent vroegboekkorting. Geldig t/m woensdag 2 oktober 2019.

 

De 18e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs de grootste van Europa maakt zich op voor een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’, ditmaal van 29 november t/m 1 december 2019! Unieke kans. Bestel nu uw E-ticket tijdens onze vroegboekkorting actie. Je bestelt al een E-ticket voor maar €9,50 (exclusief €1,- servicekosten) Tevens maak je kans op een geweldige visreis naar IJsland t.w.v. €6.000,-

 


meer lezen 0 Berichten

Handwerkdagen met de nieuwste trends op textielgebied

Kom dat zien! De nieuwste trends op textielgebied ✅.

Kom je verwonderen tijdens de 4e editie van de Handwerkdagen op 27 & 28 september in De Broodfabriek in Rijswijk. Diverse textielhobby’s komen samen onder één dak. Ontdek de nieuwste trends, hobby’s, materialen en artikelen.

Workshops

Naast de 40 verkoopstands, is er een uitgebreid workshopprogramma, erg leuk om voor de komende wintermaanden wat inspiratie op te doen. Leer bijvoorbeeld een macramé kussen te maken, of kom meer te weten over de diverse haaktechnieken bij de workshop van Colours of Life. Genoeg afwisseling en informatief voor iedereen. Bekijk de website van de Handwerkdagen voor het volledige workshopprogramma.


meer lezen 0 Berichten

Data Hengelsport- en Botenbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht

Van vrijdag 29 november t/m zondag 1 ✅ december is het weer zo ver en zal in de Jaarbeurs Utrecht de 18e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs georganiseerd worden. Het grootste hengelsportevent van de Europa! Je kunt nu al online tickets kopen. Met 25% korting (excl. €1,- transactiekosten) en je hoeft niet in de rij te staan voor de kassa.

 

Bestel nu jouw ticket online  met 25 procent korting en maak kans op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. maar liefst 6000 euro! 


meer lezen 0 Berichten

Datum Paranormaal Alternatief in Rijswijk

Find your bohemian spirit ✅op de grootste spirituele beurs van Nederland!

Paranormaal Alternatief is na een zomerstop van vier maanden op 21 & 22 september weer terug

met een gloednieuwe editie. We sluiten in geheel Indian Summer stijl de zomer af in de hallen van

De Broodfabriek. Met heerlijke Indiase snacks en homemade Spiced Ice Teas bij het Indian Summer

Pop-Up Café kom je aan lekkernijen niets te kort.


meer lezen 0 Berichten

Programma 50 plusbeurs 2019 bekend

Programma 50 plusbeurs ✅ is bekend, plan je dag!

Dagelijks bieden ruim 50 artiesten en personalities optredens én daarnaast nog 250 presentaties door deskundigen en auteurs tijdens de 50PlusBeurs. Ook nog advies, ideeën en shoppen bij 550 exposanten. Mis het niet!

Plan je dag met het programmaboek!

 


meer lezen 0 Berichten

Vrijkaarten KreaDoe 2019 in de jaarbeurs in Utrecht

KreaDoe komt dichterbij en wij kunnen écht niet wachten!

Over minder dan 2 maanden barst het grootste DIY-event van de Benelux los! Verwacht veel inspirerende workshops, honderden experts met nieuwe producten en goede aanbiedingen. Na een bezoek aan KreaDoe ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie, een shopper vol mooie spullen en heel veel zin om gelijk aan de slag te gaan!

 

Ben jij er ook bij dit jaar? Koop je ticket vandaag nog! Je betaalt online slechts € 10,50 per ticket in plaats van € 13,00 aan de kassa.

 

Koop je ticket button bg

 


meer lezen 0 Berichten

Data 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht

50PlusBeurs ✅ met aansluitend Silver Show Concert met Tineke Schouten

 

De 27e editie van de 50PlusBeurs is van 17 tot en met 21 september 2019 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur. Aansluitend is er The Silver Show met Tineke Schouten van 17.15 tot 19.00 uur.


meer lezen 0 Berichten

Data Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Gratis kaarten ✅ voor lezersactie Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats. Graag stellen wij u in de gelegenheid om voor dit evenement in aanmerking te komen voor gratis kaarten, zie de Actie hieronder!

Wij stellen hiervoor een aantal gratis entreekaarten ter waarde van € 14,- per kaart ter beschikking.

 


meer lezen 0 Berichten

Data Crea Weekend 2019 in Rijswijk

Doe frisse inspiratie ✅ op tijdens het Crea Weekend van 6, 7 & 8 september!

Tijdens het weekend van 6, 7 & 8 september vindt het Crea Weekend weer plaats in De Broodfabriek. Een uitgelezen kans voor iedere creatieveling om nieuwe inspiratie op te doen na de zomervakantie. Deze editie staat in het teken van ORIGAMI!

 

ORIGAMI PLEIN

ORIMAKI verzorgt tijdens het Crea Weekend leuke Origami workshops voor beginners en gevorderden. Zo kan iedereen Origami ervaren. Deze workshops vinden plaats op het Origami Plein welke centraal op de beurs te

vinden is.


meer lezen 0 Berichten

Data KreaDoe 2019 in de jaarbeurs in Utrecht

Kom naar KreaDoe!

 

Heb jij zin om een dagje inspiratie op te doen bij het leukste DIY-event van het jaar? Kom dan tussen

30 oktober en 3 november 2019 naar KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét event voor iedereen

die houdt van handgemaakt en DIY.

Creatieve én waardevolle inspiratie al 30 jaar!

Dit jaar viert KreaDoe haart 30 e verjaardag! Vier jij dit met ons mee? Op KreaDoe geniet je van de

laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Honderden exposanten

tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking,

stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en

meer.


meer lezen 0 Berichten

Verkooptentoonstelling van oud textiel in en buiten De Oranjerie

Oud Textiel 

Vanaf 7 april t/m 7 juli hangen we in en buiten De Oranjerie ✅ allerlei oud textiel aan de waslijn, naast ons assortiment brocante uit Engeland en allerlei bijzondere woonaccessoires.

 

De wasmand ligt vol en de tobbe staat klaar.  Nostalgische verkooptentoonstelling van oude boven- en onderkleding, bandjes en kant, grote sortering oude stoffen, schortjes, tafelkleden groot en klein, naaiaccessoires, mutsjes, oud geruit beddengoed, oude kinderkleding en naaigerei enz. 

 

Alles is zo herkenbaar en dus heerlijk om eens rond te snuffelen en grabbelen in oude koffertjes.


meer lezen 2 Berichten

Data 2019 Internationale Mineralenbeurs

Waanzinnig veel te beleven tijdens de Internationale Mineralenbeurs

De grootste hal van De Broodfabriek in Rijswijk wordt op 9 en 10 maart weer omgetoverd tot een

schitterend spektakel. Op de Internationale Mineralenbeurs zijn de mooiste edelstenen, mineralen,

sieraden en unieke fossielen te vinden. Deze editie staat er een recordaantal standhouders met

meer dan 150 kramen, allen gevuld met diverse prachtige collecties.

Voor de kleine avonturiers is er op beide dagen een leuke speurtocht uitgezet. Daarnaast is er nog veel meer te beleven in de vorm van tentoonstellingen, workshops en activiteiten. Van steenslijpen tot geodes kraken om zelf een edelsteen te ontdekken – er is voor ieder wat wils.

De Internationale Mineralenbeurs is hét dagje uit voor geologische liefhebbers van jong en oud. Kom langs op 9 en 10 maart, geniet van al het moois wat de beurs te bieden heeft en breidt jouw verzameling aan schatten uit.

 


meer lezen 0 Berichten

Verkoop elektrische fietsen steeds populairder

E-bikes zijn hot!

De e-bike ✅ is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. 1 op de 3 verkochte fietsen is een e-bike, het aantal blijft stijgen. De e-bike profiteert van de wereldwijde trend: duurzaamheid. De elektrische fiets is ontzettend duurzaam en geschikt voor diverse doelgroepen. Het is een prima alternatief voor de auto in de stad, maar ook voor de scooter. Door de stijgende populariteit en de razendsnelle technische ontwikkelingen neemt de keuzestress alleen maar toe.

Op E-bike Xperience start de zoektocht naar een elektrische fiets, hét grootste indoor e-bike testevent van de Benelux in Jaarbeurs Utrecht, 1 tot en met 3 maart. Op E-bike Xperience zijn honderden modellen e-bikes van ruim 70 merken beschikbaar voor een testrit op het langste indoor testparcours van Europa. De kans om in één dag, onder één dak de keuze te maken voor de geschikte e-bike. 

 

 
Scoor je ticket met korting button bg

meer lezen 0 Berichten

Albanië in de schijnwerpers op de Fiets en Wandelbeurs

Albanië staat de laatste tijd volop in de toeristische spotlights ✅. Op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht (1-3 maart) brengt ambassadeur Adia Sakiqi van Albanië de fiets- en wandelmogelijkheden in haar land uitgebreid onder de aandacht.

 

National Geographic riep het land vorig jaar nog uit tot de toeristische bestemming van de toekomst en ook de Engelse krant The Guardian prees het in haar jaarlijkse toerisme-overzicht aan als ‘the place to visit’.

 

En met redenen. Want dit mediterrane land heeft alles wat een moderne toerist zich wensen kan. En dat zonder de bekende uitwassen van overvolle resorts en de uniforme uitstraling die je overal elders langs de Middellandse Zee zo vaak vindt.

 


meer lezen 0 Berichten

Beurs voor elektrische fietsen in de Jaarbeurs in Utrecht

Nog maar 15 dagen tot E-bike Xperience. Kom je ook e-bikes ✅ testen?

 

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Van 1 t/m 3 maart verandert Jaarbeurs Utrecht in het grootste e-bike testevent. Dit is de ideale plek om je te oriënteren op een nieuwe e-bike. Specialisten van meer dan 70 verschillende merken presenteren hun e-bikes. Er zijn honderden verschillende testfietsen aanwezig om op een uitdagend parcours uit te proberen.

 

Zien we je begin maart?

 

 
Scoor je ticket met korting button bg

meer lezen 0 Berichten

Verkoop nieuwe motorfietsen in 2018 hoogste niveau in 10 jaar

De verkoop van nieuwe motorfietsen is in 2018 ✅ voor het vijfde jaar op rij gegroeid en bereikte het hoogste niveau sinds 2009. Opnieuw is de motorbranche er in geslaagd de verkoop van nieuwe motoren omhoog te krijgen. Ook de verkoop van tweedehands motoren zat in de lift! In het afgelopen jaar werden 13.104 nieuwe motoren geregistreerd en dat is 2,9 procent meer dan in 2017, zo blijkt uit cijfers van RAI Vereniging, BOVAG en RDC aan de vooravond van de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht. De vakhandel verkocht in 2018 bovendien 15,2 procent meer tweedehands motorfietsen.

Ondanks dat de verkoopaantallen van voor de economische crisis (16.954 stuks in 2008) vooralsnog uit zicht lijken, is het aantal registraties voor het vijfde jaar op rij gestegen. 


meer lezen 0 Berichten

Data Fiets en Wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurs ✅ komt er weer aan! Op 1, 2 en 3 maart 2019 vindt de 15e editie plaats in Jaarbeurs Utrecht. Een ticket voor de beurs geeft ook toegang tot E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux.

 

De hele Jaarbeurs staat dat weekend in het teken van fietsen en wandelen. De combinatie van de drie events leidt tot het grootste aanbod ter wereld op dit gebied. Tal van bestemmingen presenteren hun fiets- en wandelmogelijkheden. Van dorre vlaktes tot besneeuwde bergen: je reist op de beurs als het ware in één dag de wereld rond. Maar ook is er een compleet programma aan lezingen en presentaties en kun je naar hartenlust fietsen en e-bikes testen op diverse parcoursen.

 


meer lezen 0 Berichten

Speeddates op MOTORbeurs Utrecht op Valentijnsdag

MOTORbeurs Utrecht en Bikersingles organiseren speeddates ✅ op Valentijnsdag

Biker zoekt Babe in de Jaarbeurs in Utrecht

 

Na Boer zoekt Vrouw en Trucker zoekt Vlam komt MOTORbeurs Utrecht met Biker zoekt Babe. In samenwerking met datingplatform Bikersingles organiseert het motorevent op Valentijnsdag, wat ook de openingsdag is van de beurs, speeddates voor iedereen die vrijgezel is én liefde heeft voor motoren. MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de vonk vaker overslaat als de date wordt gecombineerd met een avontuurlijke activiteit. De adrenaline blijkt een enorme boost te geven als het op “vonken” aankomt. MOTORbeurs Utrecht heeft daarvoor alles al in huis en is daarmee de perfecte plek voor een eerste date. Tijdens de eerste kennismaking bevinden de (nog) vrijgezellen zich immers tussen snelle motoren, gave activiteiten en spetterende shows. Daarnaast zijn er in studentenstad Utrecht meer vrouwen dan mannen (73 mannen op elke 100 vrouwen in de leeftijd 20 t/m 25 jaar), terwijl de bezoekers van MOTORbeurs Utrecht juist voor het overgrote deel uit mannen bestaat. Het moge duidelijk zijn dat deze donderdag alles in zich heeft om de perfecte partner te vinden. 

 


meer lezen 0 Berichten

Poppen-, Poppenhuizen- en Miniaturenbeurs

Miniaturen vanuit de gehele wereld ✅ zijn te bewonderen op de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs 

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari strijkt de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs weer neer in De Broodfabriek in Rijswijk. Stands met de fijnste materialen voor de poppenhuishobbyist vullen de voormalige Bakkerijhal. Struin langs stands met unieke materialen voor het vervaardigen van een eigen poppenhuis. Aanschouw de meubels en accessoires in miniatuurformaat, miniaturen van over de gehele wereld en de prachtigste poppen. 

Naast de vele verkoopstands zijn er deze editie ook diverse workshops en demonstraties te volgen. Kortom, genoeg te beleven en bekijken op de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs van zaterdag 16 en zondag 17 februari 2019. 

Handpoppen winkel

meer lezen 0 Berichten

Wat is er te doen op de Fietsbeurs 2019

Dit is er te beleven op Bike MOTION 2019!

Over 23 dagen is het zover: Bike MOTION 2019, de ideale start van jouw wielerseizoen of als je al gestart bent; een nóg beter wielerseizoen.

 

Heel veel grote fietsmerken, de mogelijkheid om racefietsen en mountainbikes te testen, een indoor (e-)mountainbike parcours, fixed gear clinics, een ambachtsplein, exclusieve en high-end fietsen, Wattbike testen: er is vooral veel te doen!

 

Verzeker jezelf snel van een ticket. We hebben nog tickets beschikbaar voor het extra voordelige tarief (€12,50,- ipv €16,-).

 

Scoor direct je ticket


meer lezen 0 Berichten

Wie is de winnaar van de Wandelroute van het Jaar 2019

Romeinse Limespad is Wandelroute van het Jaar 2019

Het Romeinse Limespad (LAW 16) in Nederland is uitverkoren tot Wandelroute van het Jaar 2019. De jury reikte vandaag tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Gent de bijbehorende trofee uit aan routebeheerder Wandelnet.

 

Het 275 km lange pad volgt de loop van de vroegere noordgrens van het Romeinse Rijk, de Limes. Het pad rijgt historische plaatsen als Leiden (Romeinse naam: Matilo), Alphen aan den Rijn (Albaniana), Woerden (Laurum), Utrecht (Trajectum) en Nijmegen (Noviomagus) aaneen. En dat door een afwisselend landschap van polders en uiterwaarden, rivieren en kanalen, heuvels en bossen. Verrassend zijn de klompenpaden in het Groene Hart, de steile bospaadjes aan de Veluwezoom en de venijnige Duivelsberg aan de Duitse grens.

 


meer lezen 0 Berichten