Opmerkelijk

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Opmerkelijk

Amerikaanse marine erkent dat op meerdere video's ufo's boven VS vliegen (do, 19 sep 2019)
De Amerikaanse marine heeft woensdag officieel toegegeven dat op drie video's tussen 2004 en 2015 zogeheten ufo's (onbekende vliegende objecten) te zien zijn. Een woordvoerder wil tegenover CNN niet ingaan op mogelijke buitenaardse wezens, omdat "nog niet precies duidelijk is wat er op de beelden te zien is".
>> meer lezen

Rutte laat Kamer lachen met beeldspraak over dode kip (Thu, 19 Sep 2019)
Premier Mark Rutte beantwoordt donderdag op de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen de vragen die woensdag zijn gesteld. Er zijn ook luchtige momenten tijdens het debat. Mark Rutte laat de Kamer lachen met beeldspraak over een dode kip die geen gouden eieren meer kan leggen.
>> meer lezen

Zeehond in Australië voorkomt ontsnapping van drugscriminelen (Thu, 12 Sep 2019)
Twee mannen zijn vorige week in Australië gedwarsboomd door een grote zeehond toen ze de politie probeerden te ontvluchten, meldt de Britse krant The Guardian donderdag. Zij hadden volgens de lokale politie een partij drugs bij zich ter waarde van ruim 1 miljard Australische dollar (ongeveer 620 miljoen euro).
>> meer lezen

Duikers bergen 2.500 kilo kleding, koffers en vloerkleden uit Noordzee (Sun, 15 Sep 2019)
Een team van vrijwilligers van Stichting Duik de Noordzee Schoon heeft tijdens een negendaagse duikexpeditie 2.500 kilo afval uit de Noordzee geborgen. Het gaat onder meer om kleding, keukengerei, reiskoffers, vloerkleden, speelgoed en auto-onderdelen, evenals om zogenoemde spooknetten.
>> meer lezen

Willem-Alexander krijgt voorlopig nog geen baard op munten en zegels (Wed, 04 Sep 2019)
De beeltenis van koning Willem-Alexander op munten en postzegels wordt voorlopig nog niet van zijn nieuwe baard voorzien. Zowel het ministerie van Financiën als PostNL ziet momenteel geen reden om de nu gebruikte, baardloze afbeelding aan te passen. De eerste munt waarbij dit mogelijk wel gebeurt, is een herdenkingsmunt die in 2020 uitkomt vanwege 75 jaar bevrijding.
>> meer lezen

Haan mag ondanks klachten blijven kraaien van Franse rechtbank (Thu, 05 Sep 2019)
Een haan in het Franse Rochefort mag blijven kraaien, zo heeft een Franse rechtbank donderdag besloten. Eigenaar Corinne Fesseau werd door haar buren aangeklaagd, omdat zij van mening waren dat de vierjarige Maurice te veel geluidsoverlast veroorzaakte.
>> meer lezen

Voetbalfans studententeam Wisconsin zingen John Denver (Wed, 11 Sep 2019)
Voetbalfans van het studenenteam van Wisconsin, de Wisconsin Badgers, zongen op zaterdag massaal het nummer Country Roads van John Denver. Het is niet precies bekend waarom ze dit deden.
>> meer lezen

Mysterieuze telefoon lift kilometers mee op dak rijdende auto (Wed, 04 Sep 2019)
Een vrouw uit Veendam heeft maandag zeker 20 kilometer rondgereden met een mobiele telefoon op het dak van haar auto. Zij had geen idee van wie het toestel was, totdat de rechtmatige eigenaar zich meldde. De twee wisten elkaar uiteindelijk te vinden via RTV Noord.
>> meer lezen

Vrouw vangt 97 honden op in eigen huis tijdens orkaan in Bahama's (Tue, 03 Sep 2019)
Overal ligt poep en plas, maar ze zijn wel veilig voor orkaan Dorian: de 97 zwerfhonden die Bahamaan Chella Philips in huis nam om ze tegen het natuurgeweld te beschermen. 79 van 97 honden zitten in haar woonkamer, schrijft Philips op Facebook, en ze zijn allemaal doodsbang.
>> meer lezen

Man breekt op 350 meter hoogte record koordlopen in Moskou (Sun, 08 Sep 2019)
De Duitse Fridi Kühne heeft zaterdag een record koordlopen gevestigd op 350 meter hoogte. Hij leverde deze prestatie in Moskou, waar op dezelfde dag de 872e verjaardag van de Russische hoofdstad werd gevierd.
>> meer lezen

Reactie schrijven

Commentaren: 0