Economie

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Economie

Trump ziet af van organiseren G7-top op eigen golfresort (zo, 20 okt 2019)
Amerikaanse president Donald Trump ziet af van zijn plan om de 46e editie van de G7-top in 2020 op zijn luxe golfresort Trump National Doral te organiseren, meldt hij zondagochtend in een reeks berichten op Twitter.
>> meer lezen

'Kosten opiatencrisis VS afgelopen jaren meer dan 550 miljard euro' (Sun, 20 Oct 2019)
De opiatencrisis in de Verenigde Staten heeft naast honderdduizenden slachtoffers ook enorme economische schade veroorzaakt, blijkt uit een rapport van de Society of Actuaries (SOA).
>> meer lezen

Importheffingen VS gaan in, Europa dreigt met tegenmaatregelen (Fri, 18 Oct 2019)
Als reactie op het verhoogde importtarief voor vijftig Europese producten dat de VS vanaf vrijdag heft, gaat Europa "mettertijd" extra heffingen voor Amerikaanse producten invoeren, zegt Eurocommissaris Cecilia Malmström.
>> meer lezen

'Deel klanten DSB Bank kampt nog altijd met schulden' (Sat, 19 Oct 2019)
Een aantal klanten met een lening bij de in 2009 failliet verklaarde DSB Bank heeft nog altijd last van schulden, blijkt uit een enquête van De Volkskrant.
>> meer lezen

Franse staatsloterij FDJ richting beurs Parijs (Sat, 19 Oct 2019)
Een aanvraag van de Franse regering om de staatsloterij Française des Jeux (FDJ) naar de Parijse beurs te brengen is goedgekeurd.
>> meer lezen

Dit Nederlandse bedrijf maakt spoorloze wagens voor de Efteling (Sat, 19 Oct 2019)
Het Nederlandse bedrijf ETF is gespecialiseerd in het maken van spoorloze wagens voor attractieparken. In een reeks op zoek naar succesvolle Nederlandse bedrijven gaat NU.nl langs bij ETF om te zien hoe het bedrijf is gegroeid en of het klaar is voor de toekomst.
>> meer lezen

Resultaat van Coca-Cola gestuwd door suikervrije drank (Fri, 18 Oct 2019)
Coca-Cola heeft in het derde kwartaal beter dan verwachte resultaten geboekt. Dit kwam vooral dankzij een grotere vraag naar suikervrije dranken en Coca-Cola Plus Coffee.
>> meer lezen

Economische groei van China naar laagste niveau sinds 1992 (Fri, 18 Oct 2019)
De groei van de Chinese economie is afgenomen naar het laagste niveau in bijna dertig jaar. In het derde kwartaal kwam de economische groei uit op 6 procent. Dat is minder dan de 6,2 procent in het voorgaande kwartaal en ook minder dan verwacht.
>> meer lezen

Schuldenwijzer moet beslagleggingen overzichtelijk maken (Fri, 18 Oct 2019)
Een nieuw platform, de Schuldenwijzer, moet het voor mensen makkelijker maken om inzicht te krijgen in hun actuele schuldenpositie. Burgers kunnen er met hun DigiD inloggen om beslagleggingen in te zien. De Schuldenwijzer is een initiatief van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) en de Stichting Netwerk Gerechtsdeurwaarders (SNG).
>> meer lezen

Drie miljoen houders van ICS-creditcard moeten zich opnieuw identificeren (Fri, 18 Oct 2019)
International Card Services (ICS), een dochterbedrijf van ABN AMRO, gaat de gegevens van drie miljoen klanten controleren. Het bedrijf stuurt in sommige gevallen zelfs een koerier langs de deur, laat een ICS-woordvoerder aan NU.nl weten na berichtgeving van de Volkskrant.
>> meer lezen

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0