Economie

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land, leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie? Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

NU - Economie

Grens voor een NHG-hypotheek stijgt naar 310.000 euro (vr, 20 sep 2019)
Per 1 januari wordt de grens van de Nationale Hypotheek Garantie verhoogd naar 310.000 euro, meldt Waarborgfonds Eigen Woningen. Het is voor het eerst dat de NHG boven de 300.000 euro ligt.
>> meer lezen

Thomas Cook moet bijlenen om faillissement af te wenden, keldert op beurs (Fri, 20 Sep 2019)
De problemen bij de Britse reis- en vliegorganisatie Thomas Cook zijn nog niet voorbij. Het bedrijf laat vrijdag weten nog eens 200 miljoen Britse pond (zo'n 220 miljoen euro) te moeten lenen om zijn schuldeisers tevreden te stellen en een faillissement af te wenden.
>> meer lezen

Werkgevers steunen quotum: 'Zwaktebod maar tijd voor trendbreuk' (Fri, 20 Sep 2019)
Werkgevers en werknemers vinden dat er actie ondernomen moet worden om meer vrouwen op topposities te krijgen. Vanaf 2020 moet er een verplicht quotum komen voor bedrijven, schrijven de Sociaal-Economische Raad (SER) en de Commissie Monitoring Streefcijfer Wet bestuur en toezicht (WBT) donderdagavond.
>> meer lezen

Google steekt nog eens 3 miljard euro in Europese datacentra (Fri, 20 Sep 2019)
Google investeert de komende twee jaar een bedrag van zo'n 3 miljard euro in Europese datacentra. Er gaat in ieder geval een bedrag van 600 miljoen naar Finland.
>> meer lezen

CBS: Huurders en huiseigenaren steeds minder gelukkig met hun woning (Fri, 20 Sep 2019)
Nederlandse huishoudens en huurders in het bijzonder zijn steeds minder tevreden met hun huis. In 2009 waren nog zo'n acht op de tien huurders positief over hun woning, vorig jaar gold dat nog voor zeven op de tien huurders, schrijft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.
>> meer lezen

Betalingsstart-up Stripe gewaardeerd op 35 miljard dollar (Fri, 20 Sep 2019)
Betalingsstart-up Stripe is gewaardeerd op 35 miljard dollar (31,6 miljard euro) en is daarmee toegetreden tot het rijtje hoogst gewaardeerde start-ups in de Verenigde Staten, schrijft The Wall Street Journal donderdag. De waardering volgt op een nieuwe financieringsronde voor het bedrijf.
>> meer lezen

'Huiszoeking bij nieuwe KPN-CEO in Belgisch onderzoek' (Thu, 19 Sep 2019)
Het parket van Brussel is gestart met een gerechtelijk onderzoek naar Dominique Leroy, die vanaf december de nieuwe CEO van KPN wordt, meldt De Tijd donderdag op basis van ingewijden.
>> meer lezen

'Booking.com misleidt klanten nog steeds met verkooptactieken' (Thu, 19 Sep 2019)
Booking.com "misleidt" klanten met verkooptactieken en verborgen kosten, stelt marktwaakhond Which? donderdag. Hiermee overtreedt de site nog altijd de regels waarvoor het eerder werd berispt door Amerikaanse toezichthouder Competitions and Markets Authority (CMA), meldt Sky News.
>> meer lezen

'Belastingdienst eist 1 miljard euro van British American Tobacco' (Thu, 19 Sep 2019)
De Belastingdienst eist 1 miljard euro van de Britse tabaksfabrikant British American Tobacco (BAT). Het bedrijf zou tussen 2003 en 2016 in Nederland belasting ontweken hebben, meldt journalistiek platform De Onderzoeksredactie donderdag.
>> meer lezen

Airbnb wil in 2020 naar de beurs (Thu, 19 Sep 2019)
Airbnb wil volgend jaar naar de beurs, heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.
>> meer lezen

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0