Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris. Heeft u langer vakantie? 
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen. 
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Dagtrips


Een leuk dagje uit met de kinderen, beleef een avontuurlijke herfstvakantie met Suske en Wiske!

Van 26 tot 31 oktober, om 10, 13 of 15 uur, Kalmthout ✅

 

Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit tijdens de herfstvakantie? Kom dan met heel je familie naar het vernieuwde Suske en Wiske Museum!

 

Van zaterdag 26 tot donderdag 31 oktober 2019 kan je om 10, 13 of 15 uur de Striptoer starten. Willy Vandersteen neemt je op sleeptouw door 9 kamers die je laten ontdekken wat je allemaal nodig hebt voor een goed stripverhaal. Uiteraard ontmoet je ook zijn bekendste slechteriken en mag een tijdreisje niet ontbreken. Aan het einde van de Striptoer heb je een onvergetelijk avontuur beleefd én je eigen stripverhaal gecreëerd!


meer lezen 0 Berichten

Leuke activiteiten rondom de treinen van de tv-serie Chuggington

Chuggington ✅ doe-dagen in het Spoorwegmuseum

In de herfstvakantie van 18 t/m 22 oktober kunnen kinderen van 2 tot en met 6 jaar hun hart ophalen tijdens de Chuggington doe-dagen in het Spoorwegmuseum. De museumhal is omgetoverd in één groot Chuggington speelparadijs en er zijn allerlei leuke activiteiten rondom de treinen van de tv-serie Chuggington. Kom spelen op het speelkleed, meezingen met de liedjes uit de musical en ga op de foto met hoofdrolspeler Wilson. Win een medaille met de speurtocht en timmer je eigen trein in het timmerdorp. Een feest voor het hele gezin! Kaarten zijn te koop via chuggingtondoedagen.spoorwegmuseum.nl.

 


meer lezen 0 Berichten

Data Spirit of Winter 2019

Welkom op Spirit of Winter ✅ , de warmste winterfair van het land, in de lanen van Paleis Het Loo te Apeldoorn. Van 13 t/m 17 november 2019

Betoverende Buitenfair…

In de met duizenden lichtjes verlichte lanen tonen ruim 150 specialisten het beste van wat ze in huis hebben.

Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…

Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking sessie’ of kijk de kunst af bij Bloem & Groen demo’s… 


meer lezen 0 Berichten

Leuke rommelmarkt en repair café

Op deze milieuhappening ✅ gaan hergebruik en duurzaamheid hand in hand.

 

Datum

zondag 6 oktober 2019 van 13 uur tot 18 uur

Waar

Provinciaal Groendomein Rivierenhof  Deurne

Prijs

gratis


meer lezen 0 Berichten

Wanneer is het Keukenhof weer open

Nog nooit in het Keukenhof geweest, dan wordt het de hoogste tijd dat u eens gaat kijken! Het kan natuurlijk niet dat u in Nederland woont en nog nooit in het Keukenhof geweest bent!

 

Hier kunt u de openingstijden vinden van het jaar 2020.

Veel plezier in dit schitterend park!


meer lezen 0 Berichten

Plantendag najaar 2019 in Arboretum Kalmthout

Plantendag najaar✅

zondag 6 oktober 2019, 10-17 uur, Kalmthout

 

Op zondag 6 oktober wordt het opnieuw gezellig druk in Arboretum Kalmthout. Als oudste plantenbeurs in België, lokt de plantendag er tweemaal per jaar, in de lente en in de herfst, duizenden tuinliefhebbers. Op één dag kun je de allerbeste kwekerijen van de lage landen bezoeken. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber.


meer lezen 0 Berichten

Spoorwegmuseum laat collectie Tweede Wereldoorlog zien

Op 17 september 2019 is het precies 75 jaar geleden dat de Nederlandse regering in Londen de spoorwegstaking onder het NS-personeel uitriep. Dit is aanleiding voor het Spoorwegmuseum om een kleine vaste presentatie✅ en website over de Nederlandse spoorwegen in de Tweede Wereldoorlog te maken. De presentatie krijgt de naam ‘Kinderen van Versteeg’. Het Spoorwegmuseum toont zijn collectie affiches, foto’s, panelen, medailles en andere kleine objecten uit de Tweede Wereldoorlog. Alle informatie wordt ook gepubliceerd op het online dossier 'kinderenvanversteeg.nl' Vanaf 18 september is de presentatie online en fysiek toegankelijk.


meer lezen 0 Berichten

Data Winter Station in Spoorwegmuseum

Voor de 20ste keer Winter Station ✅ in Spoorwegmuseum

Nederland is nog aan het bijkomen van de warme zomer, maar het Spoorwegmuseum kijkt al uit naar de koude, maar oergezellige wintermaanden! In de kerstvakantie zet het Spoorwegmuseum met Winter Station een lange traditie voort. Voor de 20ste keer komt het hele museum in winterse sferen met guirlandes, kerstbomen, kampvuurtjes en ontelbaar veel lichtjes. En Winter Station zou niet compleet zijn als er niet geschaatst kan worden, daarom rangeren we onze treinen aan de kant om plaats te maken voor urenlange ijspret. Kom vooral ook schaatsen tijdens dit ultieme familie-uitje! Winter Station duurt van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. Meer informatie over tarieven en openingstijden kijk hier!


meer lezen 0 Berichten

JazzBusters in de Selatuinen

 

Feelgood-Jazz met een bluesy sound

 

Zondagmiddag 15 september om 14.00 

 

Tineke Koops en Leonieke Vermeer hebben beide lichte muziek aan het conservatorium in Groningen gestudeerd. Terugkijkend op die studiejaren  was er nog niet het besef dat de saxen van Tineke zo vloeiend zouden samensmelten met de pianoklanken van  Leonieke. 

Ze speelden ieder voor zich in diverse bands en projecten en niet zonder succes. 

 


meer lezen 0 Berichten

Een unieke wandeling met huisgids in de Schorre

Themawandeling over natuurgebruiken en volksgeloof  ✅

22 september 2019, 13.30 uur, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, Boom

 

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Laat je je graag verrassen door allerlei weetjes? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Op 22 september neemt hij je opnieuw mee op een wandeling doorheen De Schorre met als thema natuurgebruiken en volksgeloof. Inschrijven via www.deschorre.be.

 

Wandelen in De Schorre- Copyright: Yannig Van de Wouwer

 


meer lezen 0 Berichten

Kerstmarkt met kerstdecoratie uit het buitenland

“De Oranjerie” in kerstsfeer ✅ met ruim 5000 lichtjes

 

Hartje zomer, maar zet dit al vast in uw agenda!

De Oranjerie in Zeijen brengt vanaf dinsdag 5 november t/m 24 december de kerst zoals de kerst moet zijn. We hebben de winkel helemaal aangepast in de fonkelende kerstsfeer en zal ieder doen verbazen.

 

11 overdadig versierde bomen met ieder een andere kleur, ruim 5000 lichtjes en alles in de landelijke en shabby chique sfeer. 

 


meer lezen 0 Berichten

Leuke fietstocht in het Scheldeland, Oeverhoppen

Oeverhoppen ✅– Terra Nova 2019

Een familiefietstocht lang het water, zaterdag 24 augustus 2019, 10u – 17u 

 

Oeverhoppen neemt je mee langs 10 supertoffe fietsknooppunten in het Scheldeland. Je fietst in totaal 17 kilometer, onderweg word je getrakteerd op een lekkere picknick en enkele andere verwennerijen. Zo ben je rond voor je het weet!

 

Op zaterdag 24 augustus kan je met het hele gezin per fiets op ontdekking gaan doorheen het Scheldeland. Vertrek waar en wanneer het uitkomt, geniet van een overzet, het mooie gebied, en de picknick die je tussen 11.30 uur en 14 uur kan opeten in Blaasveldbroek! Aan het onthaalcentrum daar, in de schaduw van het otter- en bevereiland, kunnen ouders hun benen even laten rusten en kinderen kunnen spelen, knutselen of het domein verkennen. 


meer lezen 0 Berichten

Ontdek een woestijn in Fort 2 Wommelgem

Bezoek expo met graffiti ✅ en schilderingen van soldaten tijdens Open Monumentendag

zondag 8 september, 10 – 18 uur, Fort 2 Wommelgem

 

Kom tijdens Open Monumentendag op 8 september een unieke vondst bewonderen in Fort 2 Wommelgem. De gidsen laten je kennismaken met een verborgen parel: een enorme schildering van een woestijn uit de Tweede Wereldoorlog in een van de gangen van het fort. Een woestijn zonder zand maar met dromedarissen! Een onbekende soldaat liet zo een blijvende herinnering achter in het fort. Deze unieke schildering uit WO II is voor het eerst geopend voor het brede publiek. 


meer lezen 0 Berichten

De draaischijf draait weer in het spoorwegmuseum

De draaischijf van het Spoorwegmuseum ✅ draait weer.

Hij werd in het stoomtijdperk veelvuldig gebruikt bij de spoorwegen, kinderen kennen hem wellicht van tv-series zoals Thomas de Stoomlocomotief en Chuggington: de draaischijf. Een draaischijf is een installatie waarmee (stoom)locomotieven van spoor kunnen wisselen of kunnen worden gekeerd. De draaischijf van het Spoorwegmuseum stond al enige tijd stil, een kapotte motor was de boosdoener. Inmiddels is de motor vervangen en kan de draaischijf weer draaien. De EduTRAINers van het museum demonstreren de draaischijf komende maand regelmatig. Kijk naar het filmpje over de draaischijf van het Spoorwegmuseum: 


meer lezen 0 Berichten

Zomertip voor thuisblijvers met kinderen avontuur en geitjes in Arboretum Kalmthout

Blijft u deze zomer thuis met de vakantie ✅ en wilt u er toch met de kinderen op uit, dan is dit mogelijk iets leuks om te gaan doen! Avontuur en geitjes in Arboretum Kalmthout

 

Zomerspeurtocht voor kinderen t/m 31 augustus, elke dag van 10 tot 17 uur

 

Deze zomer gebeuren er raadselachtige dingen in de tuin van Arboretum Kalmthout, het lijkt er wel betoverd! Kaboutertjes lokken je naar het bonsaibos, ananassen en eekhoorns wachten je op om een spelletje te spelen en in de bomen zitten vreemde vogels verstopt. En wat doen al die geitjes in de tuin?!

 

Tijdens de grote vakantie is het arboretum een heerlijke speelplek waar families met kinderen zich geen moment zullen vervelen. Je kunt er elke dag meespelen met de zomerspeurtocht, een betoverend avontuur voor kleine en grote speurneuzen.

 

Kinderen jonger dan 12 jaar hebben zoals altijd gratis toegang tot de tuin, en kunnen dus de hele zomervakantie lang -en zo vaak ze maar willen- meespelen met de zomerspeurtocht.


meer lezen 0 Berichten

Schemerwandeling in het Rivierenhof

Zin in een schemerwandeling ✅, zaterdag 17 augustus 2019 om 20u in het provinciaal groendomein Rivierenhof (2100 Deurne).

 

Bij het vallen van de avond verkleurt het licht. Langzaam wordt het donker. In het Rivierenhof komen schemer- en nachtdieren tot leven. Samen met een VMPA-natuurgids ga je in het park op zoek naar (sporen van) konijnen en muizen. Later op de avond kruisen vleermuizen en nachtvlinders je pad. De schemerwandeling in het Rivierenhof staat garant voor een leerrijke belevenis in het uur tussen hond en wolf …

 

Geïnteresseerd om mee te gaan? De gids verwacht je op zaterdag 17 augustus 2019 om 20u aan het kasteel Rivierenhof, Parkweg in 2100 Deurne. De schemerwandeling duurt ongeveer tweeënhalf uur.

 

Inschrijven vanaf 29 juli 2019

 

Deelnemen aan deze leerrijke wandeling is gratis, maar je moet vooraf verplicht reserveren via www.eventbrite.be > Rivierenhof schermerwandeling.

 

Meer info nodig?

 

De domeinwachters van het Rivierenhof staan je graag te woord via T 03 360 52 18.


meer lezen 0 Berichten

Een leuke picknick midden op het zand, met workshops

Zinderende zanden ✅ op de Kesselse Heide

woensdag 14 augustus 2019 vanaf 15u (tot 18u) – provinciaal domein Kesselse Heide (2560 Nijlen)

 

Vakantie dichtbij huis

 

Een heerlijke middag op het zand van de Kesselse Heide: spelen, knutselen, muziek en verhalen luisteren. De fijnste zomerdag beleef je dichtbij huis. Vul je picknickmand met lekkers en vlei je gezin neer in de zelf meegebrachte strandstoelen. Je kan deelnemen aan verschillende workshops, maar vandaag moet eventjes helemaal niets. Zinderende zanden is een activiteit van Terra Nova, het gezinsvriendelijke zomerprogramma van provincie Antwerpen.


meer lezen 0 Berichten

Leuke wandeling onder begeleiding van een gids en uitleg over de goden voor de mensen in de plantenwereld

Godenwandeling ✅ in De Schorre 

15 augustus 2019, 9.00 uur, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, Boom

 

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit op (antwerpse) moederdag? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Op 15 augustus neemt hij je mee op een godenwandeling. Wat betekenden de Goden en Godinnen vroeger voor de mensen in de plantenwereld en wat is er hedendaags nog merkbaar?  Inschrijven via www.deschorre.be.

 

Huisgids Jan werkte 30 jaar in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie. 

 

De wandeling begint in het onthaal van Congrescentrum De Pitte. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voorzie hiervoor dus de gepaste kledij. De wandeling duurt ongeveer 2u. Inschrijven op voorhand is verplicht. 


meer lezen 0 Berichten

Expositie religieuze kunst in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Van Metsijs tot Peter Paul Rubens, een topreünie ✅ tot einde zomer.

 

In 2021 viert de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal haar 500e verjaardag. In die vijf bewogen eeuwen groeide ze uit tot een ware schatkamer van religieuze kunst, zowel wat betreft beeldhouw- als schilderkunst. In de loop van de geschiedenis kwamen tal van kunstwerken omwille van diverse historische redenen op andere plekken terecht, zo ook in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen. In 2009 werden zestien meesterwerken van de kathedraal en het KMSKA in de tijdelijke tentoonstelling “Reünie. Van Quinten Metsijs tot Peter Paul Rubens” tijdelijk verenigd. Deze is nog tot na de zomer te bewonderen.


meer lezen 0 Berichten

Een nieuwe, spannende zomerzoektocht ‘De Reeënridder

Wie helpt de Reeënridder  ✅ de natuur beschermen?

 

Provinciaal Groendomein Hertberg zet de zomer in met een nieuwe, spannende zomerzoektocht ‘De Reeënridder’. De ridder is een echte natuurliefhebber, hij verdedigt planten en dieren. Maar dat kan hij niet alleen, de ridder zoekt helpers die mee het milieu beschermen. De zoektocht is voor alle leeftijden en loopt van maandag 24 juni tot en met vrijdag 13 september 2019.

 

Na het succes van de eerste zoektocht vorig jaar, neemt deze zomer ‘De Reeënridder’ bezoekers mee in een fantasiewereld doorheen Hertberg. Het domein biedt met de nieuwe zoektocht jong en oud de kans om natuur in een spel te integreren en zo te ontdekken. Al speurend en spelend ontdekken ze het speelbos tegenover taverne Mie Maan in Herselt.

 

Zowel natuurbeleving als –kennis komen aan bod. Leuke opdrachten zitten verstopt in bomen en struiken en je kan ook natuurkennis vergaren. De Reeënridder is een echte natuurliefhebber en trekt er regelmatig op uit om platen en dieren te verdedigen. Hij is op zoek naar meer helpers, kom jij mee de natuur beschermen?


meer lezen 0 Berichten

Een leuk dagje uit met de kinderen met leuke strip speurtocht Arboretum Kalmthout

Stripdag ✅ Kalmthout toont nieuw Team Lou album

Arboretum Kalmthout sprookjeslocatie in stripverhaal

 

Stripgemeente Kalmthout pakt tijdens de Stripdag van 23 juni uit met het nieuwste album van Team Lou, dat zich deels in een betoverende sprookjeswereld en deels in de arboretumtuin zelf afspeelt.


meer lezen 0 Berichten

Gers Pardoel komt naar Pennenzakkenrock 2019

De Nederlandse rapper ✅ zorgt voor een fijne afsluiter van het schooljaar 

 

De line up voor de 25e editie van Pennenzakkenrock 2019 op 27 juni is compleet. De spanning werd al enkele maanden stevig opgevoerd, maar iedereen kan nu opgelucht ademhalen want de affiche is straf, om niet te zeggen spectaculair. Met Gers Pardoel als headliner, Gio Kemper en Regi haalt de organisatie weer grote kleppers binnen. Op 27 juni zakken 404 scholen met meer dan 23.000 leerlingen af naar het provinciaal Zilvermeer in Mol om het einde van het schooljaar te vieren en een fantastische afsluiter van het jaar te beleven.


meer lezen 0 Berichten

Plantenfestijn Groei & Bloei in Sprang Capelle

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert Groei & Bloei ✅ De Langstraat een plantenfestijn. 

Dit gezellige festijn zal worden gehouden op het terrein van kwekerij Struijk, Nieuwevaart 62 in Sprang-Capelle, van 10.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis.

Volg de gele bordjes richting de locatie, op de Maasroute afslag 36 Dussen/Sprang-Capelle. 


meer lezen 0 Berichten

Fauna en flora en de heide feestelijk bezoeken

Feestoepdhei ✅

zondag 16 juni 2019 van 13u tot 16u – provinciaal domein Kesselse Heide (2560 Nijlen)

 

Juni! Tijd om de fauna en flora van de heide feestelijk in de kijker te zetten. Naast een heidebar en muziek, kun je op zondag 16 juni 2019 tussen 13u en 16u ook genieten van demonstraties, kinderactiviteiten en workshops. Om 14u30 neemt een natuurgids alle geïnteresseerden mee voor een wandeling op de heide. Afspraak aan Doefoepdhei, het bezoekerscentrum van de Kesselse Heide, Vaerestraat 4 in 2560 Nijlen. Deelnemen is gratis! Inschrijven hoeft niet, kom gewoon af.

 

Feestoepdhei is een gezellig gezinsvriendelijk evenement van de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen i.s.m. met verschillende partners, vrijwilligers en Natuurpunt afdeling De wielewaal.

 

 

 

www.provincieantwerpen.be > Kesselse Heide Feestoepdhei 2019

 

Meer info bij de domeinwachters via T 03 360 52 18.

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

meer lezen 0 Berichten

Agendatip: Workshop biologische onkruidbestrijding in Vrijbroekpark

Zondag 19 mei, 14.30 uur, Vrijbroekpark Mechelen

Meer en meer mensen bestrijden het onkruid in hun tuin op een milieuvriendelijke manier. Ook in het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark gebeurt de onkruidbestrijding op een biologische manier. We onderhouden ons park en onze collecties zonder gebruik van chemische onkruidverdelgers. Onze tuinexperten leggen je graag uit hoe zij het aanpakken.
Met hun nuttige tips en ervaring kun je thuis ook aan de slag.

 

De workshop biologische onkruidbestrijding gaat door op vrijdag 17 mei en zondag 19 mei. De workshop van vrijdag is reeds volzet, maar voor zondag 19 mei kun je nog inschrijven. We starten om 14.30 uur in het bezoekerscentrum en eindigen daar om 17 uur. Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven. Meer informatie vind je op de website, waar je ook kunt inschrijven, www.provincieantwerpen.be > kalender Vrijbroekpark.


meer lezen 0 Berichten

Datum Pennenzakkenrock 2019 in Mol

Bangelijk straffe affiche ✅ voor Pennenzakkenrock 2019

27/06 – De 25e editie van Pennenzakkenrock belooft een dag vol topartiesten, dj’s en verrassende randanimatie.

 

Het einde van het schooljaar komt al met rasse schreden dichterbij, wat betekent dat Pennenzakkenrock niet meer veraf is. Op donderdag 27 juni kunnen enthousiaste leerlingen en leerkrachten volledig uit de bol gaan tijdens de 25efeesteditie van het festival. Met getalenteerde artiesten op het hoofdpodium, een evenwaardig dj-podium en meer dan 50 randanimaties belooft het weer een topdag te worden. Bovendien trommelt Pennenzakkenrock samen met Urbanus echte vuilnishelden op om het festivalterrein proper te houden om zo een steentje bij te dragen voor een beter milieu.

 

Het hoofdpodium ontvangt bekende toppers zoals de KetnetBand en de cast van #LikeMe. Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk jouw favoriete hits.

 

Deze feesteditie mag er eens extra hard uit de bol gegaan worden. Er komt maar liefst een 2e dj-podium bij op het strand. Begin die dansbenen maar al te trainen want Regi en DJ FRANK zijn opnieuw van de partij. Natuurlijk is de affiche nog lang niet af, dit is slechts het begin van een line-up om u tegen te zeggen.


meer lezen 0 Berichten

Wandelen in De Schorre en haar natuur met een gids

Wandelen door de apotheek van god ✅

20 april 2019, 18.30 uur, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, Boom

 

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck. Op 20 april neemt hij je mee op wandel door de apotheek van god. Hij vertelt je alles over het gebruik van planten door de eeuwen heen voor genezing en het verhelpen van kwaaltjes. Inschrijven via www.deschorre.be.

 

Huisgids Jan werkt sinds '89 in De Schorre en kent het domein dan ook als zijn broekzak. Hij kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de (planten)mythologie. 


meer lezen 0 Berichten

Agendatip: Week van de Provinciedomeinen in De Schorre

Kajakpolo ✅initiaties tijdens #weekvandeprovinciedomeinen 

17 april 2019, 13 uur tot 14.30 uur, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, Boom


meer lezen 0 Berichten

Data Libelle Zomerweek 2019

Een feest voor vriendinnen

De Libelle Zomerweek ✅ is een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen. Op het grote podium zijn elke dag spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici. Voor ruim 83.000 vrouwen weer meer dan genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!


meer lezen 0 Berichten

Datum Plantendag voorjaar in Arboretum Kalmthout

zondag 14 april 2019 ✅ , 10-17 uur, Kalmthout

 

Komende zondag wordt het opnieuw gezellig druk in Arboretum Kalmthout. Als oudste plantenbeurs in België, lokt de plantendag er tweemaal per jaar, in de lente en in de herfst, duizenden tuinliefhebbers. Op één dag kun je dan ook de allerbeste kwekerijen van de lage landen bezoeken. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber.

 

De allerbeste kwekers en professionele verzamelaars verkopen tijdens de plantendag van Arboretum Kalmthout hun mooiste planten, bollen en zaden. Je vindt er een grote variatie aan voorjaarsbloeiers, plantgoed voor je moestuin en andere bijzondere, nieuwe of zeldzame tuinplanten. Standhouders geven je tips en delen hun kennis over de verzorging van planten.

 


meer lezen 0 Berichten