Dagaanbieding van Vandaag witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer!

De beste aanbiedingen voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer. Dagelijks een top aanbieding op deze site! Van tv's, luidsprekers, koptelefoons, wasmachines, drogers en al wat niet meer van witgoed en elektronica! 


De aanbiedingen zijn van een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee deze shop van toegevoegde waarde is in de huidige markt. De beste prijs voor schitterende artikelen om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. 


Dat doet deze shop met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is deze onlineshop altijd vertrouwd dichtbij. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, door de persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

RSS productfeed

Sony bluetooth speaker SRS-XB32 zwart (vr, 18 okt 2019)
Nooit meer op pad zonder muziek? Met de Sony SRS-XB32 neem je makkelijk overal jouw favoriete muziek mee naartoe. Of je nu een lekker deuntje wil horen tijden een barbecue of gewoon je kamer wil voorzien van een lekker muziekje. Voordelen van de Sony SRS-XB32 * Stof- en waterbestendig * LIVE SOUND-modus * Ingebouwde lichtshow * Te verbinden met 100 andere speakers Sony SRS-XB32: kleine bluetooth speaker, groots geluid De Sony SRS-XB32 is een compacte bluetooth-speaker, maar produceert een verrassend groots geluid. De SRS-XB32 is opgebouwd uit twee speakers met een volledig bereik en passieve radiatoren zorgen voor mooie lage tonen en door de LIVE SOUND-modus aan te zetten hoor je het geluid op een hele nieuwe manier. Jouw favoriete muziek klinkt altijd alsof je op een festival bent. Flink feest Wil je een echt feest bouwen, dan zit je goed met de Sony SRS-XB32. Deze bluetooth-speaker kan verbonden worden met maximaal 100 andere bluetooth-speakers, wat ervoor zorgt dat je ook buiten en in grotere ruimtes overal de muziek hoort. En met de ingebouwde verlichting voeg je snel een toffe sfeer toe die helemaal past bij jouw feest. EUR 98.34 Meer informatie
>> meer lezen

De dag aanbieding van Vandaag witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0